Dit weekend: Fashionclash

Mode in Maastricht: vrijdag start de derde editie van Fashionclash, Maastrichts eigen modeweek. Locatie: de oude decorfabriek van Mosa.

Op ’t program staat veel jong talent: er zijn shows van Studio RUIG, Ingo Binder, Marije van Harten en Femke Agema. Goede zaak: ook modevolk van over de grenzen showt op Fashionclash, zoals ‘t Berlijnse modecollectief The OFFER Berlin en de Portugese Luciana Teixeira. Zeker ook de moeite waard is de collectie van de Indische, kleurrijke Karishma Shahani.

Al gehoord? Bas Kosters gaat aan de slag voor Zeeman >

MODISCH KNUTSELWERK
Als vanouds laat het project CLASH non-fashiondesigners modisch knutselen. Kunstenaars en artiesten geven hun visie op mode door één outfit te ontwerpen. Deelnemers zijn onder andere de Zweedse interieurontwerper Frederik Färg en de Duitse fotograaf Gunnar Haemmerle.

Advertisement - Continue Reading Below

Slaapplek nodig na al het ge-clash? Partners van Fashionclash, Hotel Beaumont en Townhouse Maastricht, liggen op een steenworp afstand van de decorfabriek.

FASHIONCLASH
Wanneer? 10, 11 en 12 juni
Waar? de decorfabriek van Mosa
Meer informatie en tickets via: www.fashionclash.nl

PS - Vergeet niet een knap pakje aan te trekken. Team Peter Stigter zal aanwezig zijn om kiekjes te schieten en kiest aan het einde van de week de mooiste modecreatie. Award: een cheque ter waarde van € 500 te besteden in Maasmechelen Village.


Honger naar meer modemoois? Ga naar de Arnhemse Mode Biënnale! >