Festivaltip: Blueprint @ Amsterdam Denim Days

Hét festival voor denim freaks.

Meer van Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je

Met dikke blauwe balpen in je agenda zetten: de tweede editie van Amsterdam Denim Days, 13 tot en met 18 april. Niet alleen vakmensen kunnen hier neuzen tussen het laatste spijkernieuws, ook jij als jeansliefhebber bent welkom op verschillende events én het festival.

Blueprint Festival
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 april kleurt het Westergasterrein in Amsterdam-West compleet blauw tijdens het Blueprint Festival met oa een Denim Market (vintage & nieuw), unieke workshops, een denim expo met unieke vintage items uit het privé archief van Jason Denham en meer. Kaarten kosten in de voorverkoop € 15 en € 17,50 aan de deur.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Maar er is meer
Er is overigens een complete indigo-route (oa hier gratis te downloaden) als je echt blauw wilt gaan. De route neemt je mee langs deelnemers als Tenue de Nîmes, Scotch & Soda, Amsterdams Blauw, Concrete Matter, Episode. Onderweg pak je ook nog even een speciale denim sleeve mee voor je coffee-to-go bij Coffee Company. Ook leuk: het gloednieuwe Denim City in hotspot De Hallen is tijdens de Denim Days speciaal opengesteld voor niet-professionals en je kunt er snuffelen in het jeansarchief of meekijken op de denim werkplaats.

Kijk voor meer informatie of voor kaartverkoop op amsterdamdenimdays.com.