Hier gaan we eten en drinken dit weekend!

De lekkerste culinaire weekendtips op een rij in de hoofdstad.

Meer van Festivals
20 articles
Tove Lo
De beste muzikale Instagram-accounts om te volgen
'Mee naar een festival? Alsjeblieft niet'
glitter eye make up
Glitters zijn kennelijk slecht voor het milieu

Vrijdag 19 mei

Deze vrijdag gaat de tweede editie van Gin Festival Amsterdam van start. Verrijk jouw ginkennis (én kom proeven) in de Amsterdamse Undercurrent op vrijdag en zaterdag. Liefhebbers van de populaire G&T, kenners, maar ook de 'gin-leek' is welkom. Zo zullen er verschillende connaisseurs presentaties geven en kun je jezelf laten verrassen door meer dan 150 verschillende ginmerken, een groot aantal mixers, jenevers, vermouths, ambachtelijke vodkas, tequilas en mezcals.

Advertisement - Continue Reading Below

Zaterdag 20 mei

Voor de tweede keer hosten de brouwers van Two Chefs en restaurant Jacobsz in Amsterdam een Night Out – dit keer ten behoeve van de Week van het Nederlandse Bier. Een uniek diner in de loods van de brouwerij aan de Moezelhavenweg. Wat je kunt verwachten – naast de lekkerste speciaalbiertjes – is een 5-gangen bier-spijsmenu en een aperitief van Cocktail Professor (voor slechts € 62,50 all-in). Cheers!

More From Festivals
20 articles
Tove Lo
De beste muzikale Instagram-accounts om te volgen
'Mee naar een festival? Alsjeblieft niet'
glitter eye make up
Glitters zijn kennelijk slecht voor het milieu
De 6 beste festivalhacks op een rij
De ultieme festivalplaylist van 2017
  • Night Out In The Brewery, info & reserveren via: facebook.com.

Zondag 21 mei

We sluiten het weekend af met een ideaal uitje voor de luie zondagmiddag bij Noorderlicht Café in Noord. Met het gras tussen de tenen staan muzikanten van Gotspe muziek te spelen in een intieme en gezellige setting. Bij mooi weer vanaf 17.00 uur buiten – en het belooft zonnig te worden zondag. Toegang is gratis en uiteraard is er genoeg lekkers te bestellen uit de keuken van Noorderlicht Café.

En dit zijn de 5 mooiste terrassen in Amsterdam >