Nieuw dance-event! Isla Electronica

Een feest in een oud fort middenin de Noordzee? Kan! Op zaterdag vindt op het Forteiland bij IJmuiden het minimal- en electrofeest Isla Electronica plaats.

Je leest het goed. Zaterdagavond kun je naar een mimimalfeest middenin de Noordzee! Op het Forteiland voor de kust van IJmuiden wordt dit weekend namelijjk Isla Electronica georganiseerd.

 

Je vaart er heen met een fantastisch luxe schip: de Ocean Diva. Eenmaal op het eiland wachten je een spannend gangenstelsel van bunkers en natuurlijk een hele rits dj's (Michel De Hey en John Digweed) die minimal, techno en electro draaien.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook al zin in Koninginnedag? ELLE verzamelde de beste feesten in Amsterdam >

 

En da's nog het mooiste niet. Je danst niet alleen in de bunkers, maar ook onder de sterrenhemel! Er is namelijk een fiks buitenterrein met ook nog een waanzinnig uitzicht over zee.

 

Het is natuurlijk de eerste editie, dus het concept moet zich natuurlijk nog bewijzen, maar het lijkt alles in zich te hebben een groot succes te worden. Kaarten kosten € 39. Let op! Vanwege de bijzondere locatie zijn er maar 3000 kaarten beschikbaar.

 

Check ook: www.islaelectronica.nl.