40 jaar Kenzo

Hieperdepiep! Kenzo vier haar veertigste verjaardag.

Veertig jaar mode, dat verdient een waardig festijn. Kenzo pakt het tijdens Parijs Fashion Week goed aan. Direct na de catwalkshow voor spring/summer 2011 op 5 oktober komt het modehuis met een speciale opvoering, vol kunst, mode en sculpturen.

 

De reeks festiviteiten bestaat onder andere uit een hommage aan het merk in de vorm van een live optreden (georganiseerd en geproduceerd door Antonio Marras, creative director van Kenzo). Zo'n veertig modellen worden omgetoverd tot levensechte sculpturen, gestoken in iconische items van de afgelopen jaren. Aansluitend volgt uiteraard een glamoureus knalfeest.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Kan Kenzo de celebrity-volle verjaardagspartij van Cavalli overtreffen? >

 

FEESTCOLLECTIE

Eerder al kwam Kenzo met een wel heel fijne verjaardagslijn, bestaande uit een luxe canvas tas met leren hengsels, een katoenen T-shirt met zijden zakje en een zijden shawl. Dit allen bezaaid met bloemetjes in een hartvorm.

 

Binnenkort wordt er aan de feestcollectie een jubileumboek toegevoegd. Ook hier ging Cavalli het modehuis voor. Verwacht een prachtig koffietafel-exemplaar, uitgevoerd met verschillende covers, inclusief een delexue versie met stoffen kaft, in een patchwork tas.

 

Mis niets! Hier volg je Parijs Fashion Week op de voet >