Katie Holmes voor Ann Taylor

Katie Holmes stoot Heidi Klum van haar troon!

AUF WIEDERSEHEN
Nadat Heidi haar Victoria’s Secret-wings in de wilgen hing, lijkt het er nu op dat haar hele modellencarrière op een laag pitje staat. Dit viel Ann Taylor ook op en zonder pardon draaide ze het vuur nog een standje lager. Na meerdere seizoenen het gezicht van het label te zijn geweest, is das Supermodel ingeruild voor Katie Holmes.

Het regent campagnes in modeland >

De Ann Taylor-campagnes met Heidi in de hoofdrol waren altijd over de top vrouwelijk en elegant, maar na het verdwijnen van Heidi is daar is niks van terug te zien. In een stoere, tikkeltje jongensachtige houding poseert Katie in een donkerblauw maatpak voor de lentecampagne van Ann Taylor.

Advertisement - Continue Reading Below

De lentecampagne van Ann Taylor verschijnt vanaf maart in alle tijdschriften.

Ook Lara Stone poseert in een maatpak >

TEGENVALLER
De miniserie The Kennedys – met Katie in de hoofdrol als Jackie O. – is gecanceld door het Amerikaanse History Channel. De Kennedy’s zelf stonden niet achter de manier waarop de familie werd neergezet en daarom heeft het kanaal besloten de serie niet uit te zenden.

 

Maar er is nog hoop! In Canada wordt de serie wél uitgezonden. En dankzij het wereldwijde web is het vast mogelijk om de Kennedy’s online te bekijken.

Bekijk hier de trailer om alvast in de mood te komen.