Nieuws: Ryan Lochte, Karl & Rachel Zoe

Even bijpraten: Ryan Lochte schijnt zijn licht over New York Fashion Week (ja écht), Karl Lagerfeld geeft Emma Watson een wel heel bijzonder cadeau en Rachel Zoe blijft ‘that’s ba-na-nas’ zeggen op televisie.

RYAN ‘JEAH’ LOCHTE @ FASHION WEEK
Nooit gedacht dat we dit ooit op zouden schrijven, maar hier komt-ie: zwemmer Ryan Lochte gaat New York Fashion Week verslaan voor de tv-zender E!. Neen, het is geen 1 april. Filosoof Ryan (volg de goede man maar eens op Twitter. Zeer, ehm, inspirerend) maakte zo’n onuitwisbare indruk toen hij te gast was in het programma Fashion Police van de Amerikaanse zender – lees: hij plaste met Joan Rivers in een fontein – dat ze zijn perfecte torso voor meer dingen willen gaan inzetten. Dus dan maar voor New York Fashion Week. Ryan werkt immers aan een eigen kledinglijn, die hij omschrijft als ‘Ralph Lauren, but with a little edge to it.’ Oh dear. Wij kijken nu al uit naar de Olympische Spelen van 2016 en een zwemmende, niet pratende, Ryan.

Advertisement - Continue Reading Below

 
KARLS KADEAU
Een hengel. Dat is wat Harry Potter-ster Emma Watson cadeau kreeg van Karl Lagerfeld toen ze achttien werd. Buh-bye Chanel-tas, hallo kaplaarzen, een vijver en wormen. Maar, je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, en Emma laat aan The Sun weten dat ze ‘enorm blij’ met Karls presentje was: ‘Het was ‘t mooiste wat ik ooit had gezien. Het is eigenlijk mijn vader die vist, maar wat ik zo lief vond, was dat Karl duidelijk wat research had gedaan en gezien had dat ik geld doneerde aan de Wild Trout Trust of iets dergelijks en dacht dat ik graag viste. Ik heb de hengel nog nooit gebruikt, maar het is zo’n mooi object – één van de beste dingen die ooit naar me zijn verzonden.’

Meest gelezen

 

Is Emma Watson soms aan het hengelen naar een Chanel-baantje? Of, nog erger, zou ze vissen écht een leuke hobby vinden?

 
Pssst… het voormalige Chanel-gezicht, Freja Beha Erichsen, is het kersverse boegbeeld van Maybelline >

 
RACHEL GAAT ZOE GOED
Ondanks de geruchten laat Rachel Zoe weten dat de zaken wél heel erg goed gaan. Haar befaamde realityshow, The Rachel Zoe Project, komt terug voor een vijfde seizoen en haar kledinglijn zit nog steeds in de lift. ‘My business is up significantly,’ laat Rachel aan SheFinds.com weten. ‘Ik heb net een juwelenlijn gelanceerd en alles gaat goed. Geen enkel punt uit dat NY Post-artikel was waar, maar het werd wel door iedereen opgepikt. Onze retailers gaven er niks om, want zij weten hoe het echt zit.’ Zo. Dat we het even weten.