Bij de tijd met Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld maakt horloges. Zoals het klokje thuis tikt…

… tikt het nergens. Daarom legt Karl Lagerfeld zijn hand maar aan een stel eigen klokken. Precies een jaar terug lieten we al weten dat Der Kaiser een samenwerking aanging met horlogelabel Fossil en het eindresultaat is nu eindelijk daar. Zeven stuks polsversieringen, uitgevoerd in ravenzwart en met typerende Karl-details. Zo is er een klokje met rits-details, waardoor het horloge meer een armband lijkt en op verschillende manieren gedragen kan worden.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Hoewel Karl zelf vaak fashionably late is, houdt de ontwerper van horloges. Aan WWD laat hij weten ‘I love watches as beautiful objects.’

 

Je kan tegenwoordig ook een klokje van Burberry om je pols hangen >

 

De collectie bestaat verder uit klokjes met banden die zijn uitgevoerd in roestvrij staal, metallickleurig leer, piramidevormige studs en ketting-details. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, maten en uitvoeringen dus. Oh, en Lagerfelds eigen profiel is te vinden op het uiteinde van de kroon van het klokje.

Meest gelezen

 

HEBBEN?
Begin volgend jaar kan er een echte ‘Karl’ om je pols bungelen. Vanaf 28 februari gaan de klokjes (tussen de $150 en $595) in de verkoop bij zo’n vijftig verkooppunten over de hele wereld – o.a. Colette en Galeries Lafayette in Parijs en Selfridges in Londen. Tevens vindt dan Parijs Fashion Week plaats en opent Karls ‘World of Karl’-winkel op de Boulevard Saint-Germain. We konden ons geen beter tijdstip bedenken.