Miu Miu Resort 2013-campagne

Zien: de Resort 2013-campagne van Miu Miu, geschoten door Steven Meisel.

Miuccia Prada (hoofdontwerpster van het Italiaanse Miu Miu) steekt het niet onder stoelen of banken: ze is dol op vrouwelijk schoon. Chloë Sevigny, Mia Wasikowska, Hailee Steinfeld, Katie Holmes, Vanessa Paradis, Kirsten Dunst en nog veel meer prachtdames mochten ooit al de eervolle taak van ‘het gezicht van’ op zich nemen wat campagnes betreft. Maar voor de Resort 2013-campagne is er niet één dame, maar een hele club bloedmooie modellen opgetrommeld.

Advertisement - Continue Reading Below

 

MODELLENPARADE
Hilary Rhoda, Caroline Trentini, Candice Swanepoel, Jessica Stam, Sung Hee Kim, Karen Elson en de Nederlandse Daphne Groeneveld. Allen werden in oversized satijn, Oosterse bloemen, klassieke silhouetten en sixties allure gehuld om plaats te nemen in een Mad Men-esque woonkamer. Fotograaf Steven Meisel klikte er op los en de Resort campagne voor 2013 was geboren.

 

Bij het aanschouwen van die ontzettend fijne sixties-weelde kunnen we maar één ding denken: doe ons een retourtje tijdmachine, s'il vous plaît.

 

PS - Ondertussen plaatste onze eigen Doutzen Kroes gisteren een foto op Instagram met de tekst: 'Second day shooting Miu Miu campaign'. Wij vragen ons af: zou Doutzen het nieuwe gezicht zijn van Miu Miu's spring/summer 2013-campagne?

 

Model Selita Ebanks verlaat Victoria’s Secret >