Campagne: Penélope Cruz voor Loewe

De campagnes vliegen je om de oren. Dit keer is het de beurt aan Loewe en haar gloedjenieuwe boegbeeld Penélope Cruz.

Meest gelezen

Afgelopen november kwam de aap uit de mouw: Penélope Cruz is de eerste Oscar-winnende actrice die na grote modellennamen als Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio en Rosie Huntington-Whiteley voor ten minste drie jaar het gezicht van Loewe is.

 

GALA DALĺ
En wat krijg je als je een Spaanse actrice met een Spaans lederwarenhuis mixt? Juist; Spaanse sferen to the max. Geen wonder dus dat de inspiratiebron achter de gloednieuwe zomertassen van Loewe Gala Dalí, de vrouw en muze van Salvador Dalí, is. Haar ‘sterke en passionele karakter' dient volgens het modehuis perfect als inspiratiebron voor de nieuwe leren buidels die chic, strak en in verscheidene kleuren gegoten zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

 

SPIEGELTJE, SPIEGELTJE AAN DE WAND…
Het befaamde fotografenduo Mert Alas & Marcus Piggott schoot Penélope voor de Loewe s/s 2013-campagne in het Palacio Marqués de Villafranca in Madrid. En we moeten zeggen, de Vicky Cristina Barcelona-actrice ziet er maravilloso uit. Maarree… worden we niet een beetje moe van de celeb-leunt-tegen-spiegel-pose? Denk: Blake Lively voor Chanel, Blake Lively voor Gucci en Madonna’s Truth or Dare-campagne. Ach, laten we het een goed voornemen voor 2014 noemen.

Meest gelezen

 

Ook nét binnen: Katie Holmes voor Bobbi Brown >