BEAUTYNIEUWS

BEAUTYNIEUWS

Katie Holmes voor Bobbi Brown - het beeld

08 januari 2013 11:23
door Moniek Moerland

Zien: het allereerste plaatje van Katie Holmes als boegbeeld van make-upmerk Bobbi Brown.


Katie Holmes doet (pijnlijk, maar waar) sinds haar scheiding van Tom Cruise goede zaken. De verkoop van haar kledinglijn Holmes & Yang rees vlak na de scheiding de pan uit, in september vorig jaar showde de Dawson's Creek-actrice zelfs tijdens New York Fashion Week én werd bevestigd dat ze het nieuwe gezicht zou worden van het Bobbi Brown.

 

Geen verkeerde catch van het Amerikaanse beautylabel dus. En dat terwijl Bobbi Brown eigenlijk nooit celebs inzet als boegbeeld. Maar Katie – die eerder al poseerde voor Miu Miu en Ann Taylor, maar nog nooit voor een make-upmerk – is dan ook meer dan alleen het knappe gezicht van het beautylabel. Ze gaat naar verluidt ook sámen met Bobbi Brown aan een speciale lijn werken. Deze capsulecollectie zal pas in de herfst van dit jaar uitkomen.

 

Wat doet Katie Holmes om in shape te blijven? >

 

SMOKEY EYES

In de lentecampagne, die vanaf midden februari in de bladen staat, zien we Katie met een opvallend glamoureuze look, lees: smokey eyes, een weelderige coupage en 'n chunky ketting om de hals. ‘Ik hou erg van Bobbi Browns filosofie dat make-up je jezelf mooi laat voelen,’ liet Katie aan Huffington Post weten. ‘Ik ben altijd al fan geweest van haar make-up, omdat het zo gemakkelijk is om aan te brengen. Haar kleurpaletten zijn niet extreem, dus toen ik voor het eerst make-up ging dragen, voelde ik me comfortabel en niet alsof ik te veel op had, zoals weleens kan gebeuren.’

 

Op Bobbi Browns website vind je nog meer beeld van Katie plús een make-up how to waarmee je haar look fabriceert.

 

Wel, niet, wel, niet; vormen Katie Holmes en Jake Gyllenhaal Hollywoods nieuwste liefdeskoppel? >


Reageer


disqu
MEER BEAUTYNIEUWS

MAC Cosmetics heeft een nieuw boegbeeld aan de haak geslagen. Een zwaar...

En toen was er beeld! In oktober werd bekend dat Stella Tennant een be...

Scarlett Johansson klapt uit de school over haar beautyrituelen tijdens...

Jimmy Choo breidt haar geurenlijn uit met een tweede reukwater: Flash.

Altijd al willen weten hoe Beyoncé aan die va-va-voom ogen en dat vlek...

Houdt er iemand niet van Emma Stone? Juist, dacht het niet. Ga er dus ...

Horoscoop
02 september 2014
DAGHOROSCOOP

Mercurius, jouw belangrijkste planeet, bereikt vandaag de financiële zone van je horoscoop. Dat maakt de komende weken heel geschikt om bankzaken onder de loep te nemen en je inkomsten te verhogen, Maagd. Zorg dat je alles netjes op orde brengt, want er staat een Mercurius-retrograde op het program in oktober.

De eerste foto's van de trouwjurk van Angelina Jolie bekijk je hier >