Marios Schwab X Asos

Dat de Griekse modeontwerper Marios Schwab lingerie voor online walhalla Asos ging ontwerpen wisten we al, maar nu komt er een tweede reeks setjes aan. Mooi op tijd voor Valentijn.

Tijdens London Fashion Week afgelopen september zag de lingeriecollectie van Marios Schwab voor het eerst het levenslicht. De eerste 25 items lagen al in november in de online schappen, maar om ons te laten smachten naar meer hield hij de laatste vijftien stuken van ‘Kallisti’– zo heet de lijn namelijk – nog even voor zich. Volgende week maandag is het zo ver en kunnen we ook de laatste items inslaan.

Advertisement - Continue Reading Below

 

LINGERIE ALS ONDERDEEL VAN DE OUTFIT
‘Ik ontwierp Kallisti nadat ik ontdekte dat er een gat in de markt was voor mooie, minimalistische en begeerlijke lingerie.’ Liet Marios weten aan Vogue UK. ‘De details zijn eigentijds met een vleugje traditionele elementen. De stukken zullen vrouwen aanspreken die lingerie als onderdeel van hun outfit beschouwen. Lingerie kan overweldigend zijn, dus de keuze van materialen is heel belangrijk.’

Meest gelezen

 

Wat we kunnen verwachten van de collectie? Transparante lingeriesetjes – inclusief een body – in de kleuren mosterd, nachtblauw, nude, en bessenrood en materialen als pailletten en kant, maar ook elementen die hij normaliter in zijn collectie heeft zoals het spinnenweb-geïnspireerde borduurwerk. Hebben, die hap? Op Asos.com kun je je nu al inschrijven voor de reminder van de verkoopdag. Ach, je kunt het ook gewoon in je agenda kalken: 28 januari.

 

Va-va-voom! Poppy Delevingne en Crystal Renn gaan uit de kleren voor Agent Provocateur >