Florence Welch’s sieradenlijn

Van muze naar ontwerper; Florence the Machine-zangeres Florence Welch lanceert een debuutcollectie sieraden, geïnspireerd op haar muziek.

Als we van een zingende it-girl zelfontworpen sieraden willen dragen is het Florence Welch wel. Dat de roodharige schone naast een ferme keel ook over een flinke dosis stijlinzicht beschikt, wisten we al langer – Gucci’s Frida Giannini ziet haar niet voor niets al tijden als muze – maar applaus voor het idee om ook zelf te gaan ontwerpen! Sieraden nog wel. Geïnspireerd op het album Ceremonials.

Advertisement - Continue Reading Below

 
FLOTIQUE
De kleine (en heel betaalbare) capsulecollectie met art-deco geïnspireerde juwelen verkoopt de 26-jarige Florence ‘gewoon’ op haar webshop Flotique, waar naast muziek ook merchandise van Florence the Machine wordt verkocht. De festivalproof kettingen, ring, armband en oorbellen variëren in prijs van 30 pond (zo’n € 35) tot 50 pond (€ 58). En de site verscheept – fiew – ook gewoon naar Nederland. Saillant detail: de vogelkooi-ring in de collectie is een knipoog naar de vogelkooitattoo op haar eigen vinger. Leuk!

 
Afijn, kijk gewoon even zelf. Hop, naar Flotique.com.
 
Florence the Machine is genomineerd voor twee Grammy’s! >