Met Doutzen Kroes achter de schermen bij Victoria’s Secret

Zet je koffie even neer, de behind the scenes-beelden van de aanstaande Victoria’s Secret Show zijn binnen!

Meest gelezen

Het is een van de meest geanticipeerde (mode)shows van het jaar en meelopen in dit spektakel is de ultieme droom van menig model. We hebben het natuurlijk over de Victoria’s Secret Show. En we kunnen je vertellen, de Angels zijn al druk bezig met de voorbereidingen van de show, die volgende week in de Verenigde Staten wordt opgenomen.

 
SWAROVSKI SNOWANGELS
Dit jaar zullen onder andere Doutzen Kroes, Karlie Kloss, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel en Adriana Lima de catwalk bestormen als sneeuwengelen met een dikke vleug bedoeïen. De exclusieve preview, te zien op WWD, toont de mooiste vrouwen op aarde in sprookjesachtige lingerie (inclusief hoofdtooien en natuurlijk vleugels) boordevol kralen, veren en sieraden.  

Advertisement - Continue Reading Below

 
Net als voorgaande jaren levert sieradenmerk Swarovski een flinke berg kristallen ter versiering van het lijfgoed en voorziet ontwerper Nicholas Kirkwood de modellen van sieraden en speciaal voor de show gemaakt schoeisel.
 
FUTURISTISCHE FASHION
Omdat het spektakel nog niet sensationeel genoeg is, ahum, ontwikkelden de knappe koppen achter Victoria’s Secret en Swarovski een speciale 3D-printtechnologie waarmee je kristallen kan uitprinten(!). Deze bijzondere glimmende kristallen, geïnspireerd  op het noorderlicht, zijn gebruikt voor het maken van onder andere bijzondere bustiers en korsetten).

Meest gelezen

 

Als klap op de vuurpijl ontwierp architect Bradley Rothenberg een hightech kostuum als afsluiter van het jaarlijkse event. Met een 3-D printer ontwierp hij voor model Lindsay Ellingson, die als Snow Queen zal fungeren aankomende woensdag, een op maat gemaakte outfit met geometrische sneeuwkristallen en miljoenen kleine Swarovski-kristallen.
 
MOOI, MOOIER, MOOIST
De geruchten dat het een lege catwalk zou worden dit jaar is alles behalve waar. Met een budget van 12 miljoen dollar (!) is er vergif op in te nemen dat de show dit jaar vormen aan gaat nemen die zijn weerga niet kent. Niet alleen de mooiste vrouwen der aarde, maar ook A-listers zullen de catwalk voorzien van het nodige entertainment. Vorig jaar waren dat nog Rihanna, Justin Bieber en Bruno Mars. Kunnen we dit jaar Miley Cyrus verwachten? Een weinig verhullende garderobe heeft ze in ieder geval al in haar bezit.

 
‘Dit jaar wordt de meest spectaculaire show die we ooit hebben gehad’, aldus Monica Mitro, Victoria’s Secrets opperbevelhebster op het gebied van communicatie en events. Er zit niks anders op dan je 24 december om 22:30 voor de buis (Net5) te kluisteren en je te vergapen aan alle pracht en praal die Victoria’s Secrets heet.

 

Bekijk ook wie wat droeg tijdens de European Music Awards gisteravond >

 
Bekijk hieronder een behind the scenes-filmpje met onder andere Doutzen Kroes.