Nú in de winkel: De Nederlandse Harper’s BAZAAR

Leesvoer van de bovenste plank: de allereerste Nederlandse Harper’s BAZAAR ligt nu in de schappen.

Meest gelezen

Hearst Magazines Nederland, dé uitgever van uw lijfblad ELLE, heeft gisteren tijdens een groots feest in het Koninklijk Instituut voor de Tropen de Nederlandse versie van de Harper's BAZAAR gelanceerd, met Cécile Narinx aan het roer. Het oudste internationale modeblad ter wereld is dus vanaf vandaag verkrijgbaar in zowel Nederland als Vlaanderen!

HET EERSTE NUMMER
Wat je in het eerste nummer kunt verwachten? Driehonderd(!) pagina’s mode, beauty, kunst en reizen maar ook reportages met de interviewschuwe acteur Marwan Kenzari, de rijzende Britse popster Paloma Faith, fotolegende Richard Avedon en Beatrix Ruf, de kersverse directeur van het Stedelijk Museum.

Advertisement - Continue Reading Below

ICONEN
Daarnaast maakte Bazaars global fashion director Carine Roitfeld een waanzinnige fotoserie met iconische modellen en actrices, van wie er vier (Lauren Hutton, Brooke Shields, Penélope Cruz en Cindy Crawford) hartstochtelijk worden bezongen door Nederlandse aanbidders, onder wie Beau van Erven Dorens en Matthijs van Nieuwkerk.

Haast je dus naar de winkel voor dit extra grote nummer met vier(!) verschillende covers: drie witte met model Anna de Rijk (€ 5,99), en één beperkt uitgegeven Carine Roitfeld-editie in een luxe zwarte doos met Lara Stone als covergirl (€ 9,95). Laatsgenoemde is alleen verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam. Wees er dus snel bij!

 

Waar lees jij ELLE's septembernummer? >