ELLE heeft zojuist maar liefst zeven ELLE Style Awards 2017 uitgereikt in Amsterdam. Voor de categorie Personal Style Award waren vier bekende vrouwen én – voor het eerst – een man met stuk voor stuk een eigen stijl én massa's persoonlijkheid, klasse en lef genomineerd. De winnaar van de ELLE Personal Style Award is mede bepaald door het publiek.

Dit zijn alle winnaars van de ELLE Style Awards 2017:

1. ELLE Personal Style Award powered by Swarovski: Jett Rebel

ELLE nomineerde Jett Rebel, en het publiek wees hem als winnaar aan, want als er iemand is die tegelijk casual, over de top, classy én trashy kan zijn en dat alles ook nog eens met attitude, lef en charme draagt, dan is het wel Jett.

JettRebel over zijn nominatie; 'Een eer; leuk dat mensen mijn smaak mooi vinden. Ik ben natuurlijk in de eerste plaats muzikant, maar kleding is belangrijk voor me. Ik doe mijn styling zelf, gebaseerd op gut feeling.'

instagramView full post on Instagram

Meer informatie over de genomineerden en winnaar >

2. ELLE Beaty Pro Award: Cindy Mantel

Hair & make-up artist Cindy Mantel heeft allang haar eigen strepen binnen het vakgebied verdiend, maar het feit dat ze haar kennis en liefde voor het vak nu met zo veel overgave en enthousiasme deelt met De Makeupschool is fantastisch.

Meer informatie over de genomineerden en winnaar >

3. ELLE Fashion Pro Award: Robbie Baauw

Waar Robbie Baauw, oprichter van booking- en evenementenbureau The Amazing Agency en bureau voor anders-dan-anders modellen The Movement Models,voor staat, is precies wat de fashionwereld nu nodig heeft. Hij heeft het lef tegen de stroom in te gaan, het heersende schoonheidsideaal uit te dagen en zijn nek uit te steken voor diversiteit.

Meer informatie over de genomineerden en winnaar >

4. ELLE Insta Style Award: Claartje Rose

Ze begon tijdens haar studie aan het Amsterdam Fashion Insitute met het vastleggen van haar hippe leven via Instagram. Inmiddels is dit big business voor Claire en neemt ze haar volgers mee naar de mooiste buitenlandse oorden in de jaloersmakendste outfits. Het publiek riep haar uit tot winnaar.

Meer informatie over de genomineerden en winnaar >

5. Stijloeuvre Award: Maarten Spruyt

Dit icoon, maximalist en creatieve brein heeft zijn stempel gedrukt op het stijllandschap. Hij zette de toon, combineerde kunstzinnig met creatief, liet zien dat styling zo veel meer omvattend is dan slechts mensen aankleden en tilde talloze exposities, fotoserie en museumzalen naar een hoger plan.

6. ELLE Stylist Award: Ogènda ter Haar

Ogènda ter Haars show was fenomenaal. Zij vertaalde de vier muziekstijlen van het thema in vier vrienden, een hechte groep, een club waar je bij wilt horen. Die vibe van eenheid, vrijheid, de mix van al die energieën: eigentijds en inspirerend.

Meer informatie over de genomineerden en de winnaar >

7. b(ELLE) of the Ball Award: Loes Gobes

Sports uniform, Uniform, Fashion, Competition event, Jersey, Sportswear, Games, Costume, pinterest
Michael Graste

Fotoverslag ELLE Style Awards 2017: welkom in Club ELLE >