Hoewel Kaiser Karl druk aan Lily Allens trouwjurk werkt, laat hij toch even weten wat hij van die andere bruid, Kate Middleton, vindt. ‘Ze is een fantastisch persoon met een geweldig lichaam. Ik vind haar neus leuk’, aldus de Chanel-ontwerper aan de Sunday Times.

Verder verklapt de ontwerper dat ook hij volgende week vrijdag aan de buis gekluisterd zit. Hoewel hij eigenlijk helemaal niet gelooft in trouwen.

Het huwelijk is uitgevonden in een tijd toen mensen hooguit 30 jaar werden’, verklaart Karl, ‘Nu trouwen mensen op hun dertigste en moeten ze het zestig jaar met elkaar volhouden. Het idee dat je nooit meer naar niemand anders mag kijken, dat is een probleem.’

Och jee. Lily Allen en Kate Moss hebben knallende ruzie… >

POPPENKLEDING
In ieder geval is de Royal Wedding-koorts nog lang niet bekoeld. Zo komt de Britse Chloe Bayly, afgestudeerd aan de London College of Fashion, met replica’s van Kates outfits voor poppen.

Zo maakte ze Kates bekende blauwe Issa London-jurk, een rood mantelpakje en die bekende doorschijnjurk in piepkleine versie na. Ook knutselde Bayly haar idee van Kates trouwjurk in elkaar. De poppenoutfits, genaamd The Bridal Collection, is te koop bij speelgoedwinkel Toys R' Us voor zo’n € 40.

Het Grote Geheim lijkt verklapt. Royalty insider Yvonne Yorke beweert dat Sophie Cranston Kate Middletons trouwjurk maakt >

VICTORIA BECKHAM
Bij zo’n groots huwelijk horen natuurlijk grootse namen. Victoria en David Beckham staan op de lijst – hoe kan het ook anders, als je Britse optrekje Beckingham Palace heet – en schijnen zeer mödisch uit te pakken. Niet alleen Kate Middleton heeft hoedenmaker Philip Treacy gevraagd voor haar hoofdversiering op 29 april. Ook Posh greep haar kans en vroeg de hoofdtooigenie om wat voor de huwelijksdag te maken.

Drukke dagen dus voor Treacy, die nu zowel voor Kate, als voor Victoria én Prinses Beatrice een hoed produceert. Wij verwachten uitbundige ontwerpen, de goede man werkt immers ook voor Lady Gaga.

PS - Voor het eerst is er een koninklijk huwelijk live op YouTube te volgen. Prins William en Kate willen namelijk dat iedereen kan meegenieten van de bruiloft. Van de ceremonie tot aan dé kus op het balkon van ’t paleis; alles wordt live gestreamed.