Op het altaar in Amsterdam

Trouwen voor het altaar, vooruit, maar een huwelijksnacht óp het altaar, gelovig of niet, dat moet een hemelse ervaring zijn.

ELLE neemt de proef op de som aan de Amstel in het centrum van Amsterdam, waar een achttiende-eeuws schuilkerkje gerestaureerd is tot appartement. Je kunt het huren voor minimaal drie nachten.

 

Het kingsize bed staat in de voormalige kapel, een lichte ruimte met hoog planfond – met het wakende oog van God – en veel moderne snufjes. Er is een flatscreen-tv/dvd, draadloos internet, gordijnen sluiten automatisch en last but not least: het licht kan in alle kleuren worden afgesteld.

Advertisement - Continue Reading Below


Verder is er een keukentje en ga je een steil trappetje op, dan kom je bij de modern ingerichte badkamer met romantisch bad, maar ook met mankementen, zo blijkt. Het water loopt al snel over de rand, iets wat waarschijnlijk vaker gebeurt gezien de trekker die klaarligt. En omdat het water niet lang warm is, kruipen we snel het hemelse bed in. Een heel bijzondere nacht, die vooral vanwege de locatie een 8 verdient.

PLUS
Slapen in een kerkje
Heerlijk bed
Midden in het centrum, maar geen enkele geluidsoverlast

MIN
- Slechte afwatering bad
- Weinig warm water
- Geen badspulletjes als shampoo

 

Op het altaar, vanaf € 335

Amstel 98, Amsterdam

www.ophetaltaar.nl

 

Meer bijzondere bruidssuites en liefdesnesten >