Parfums in een nieuw jasje

Never change a winning team, maar een beetje variatie is altijd fijn. ELLE.nl tipt goddelijke geuren in een nieuw (zomer)jasje.

CK ONE SUMMER
CK One is zo’n klassieker die bij iedereen herinneringen oproept. Voor de nog te schrijven geschiedenis is er nu een nieuwe CK One Summer. Een limited edition zomerse variant voor haar én hem.


Tijdens een shopping spree, op kantoor, of tot in de vroege uurtjes op een uitbundige strandparty; door de frisse toets is ‘ie heel makkelijk te dragen en dus geschikt voor ieder moment van de dag.

Advertisement - Continue Reading Below


CK One Summer is een citrusgeur met ingrediënten als meloen, watervaren en groene citrusnoten – waaronder mandarijnblaadjes en citroen. Maar we bespeuren ook exotisch wierook, cederhout en muskus. En als dat je nog niet genoeg in tropensferen brengt, doet het flacon dat wel. Het herkenbare CK One-silhouet kleurt dit keer blauw met geel en rood; de kleuren van een tropische zonsondergang.


CK One Summer eau de toilette is vanaf eind deze maand verkrijgbaar à € 43 voor 100 ml.

Meest gelezen


FLOWERBOMB LA VIE EN ROSE
Viktor & Rolf-fans kunnen hun hart ophalen. Ook deze zomer is er een speciale limited edition van Flowerbomb verkrijgbaar. Dit keer is er een vrolijke wervelwind van frisse noten toegevoegd aan de ietwat zware en zoete geur met bekende bloemenexplosie.


Als je het ons vraagt is het flacon van deze 2011-editie mooier dan ooit. Het granaatvormige flesje heeft transparante roze tinten met dimensies van zacht pastel tot framboosroze.


De 50 ml-fles van V&R Flowerbomb La Vie en Rose 2011 is nu verkrijgbaar bij de door V&R-erkende verkooppunten voor € 64,95.


LOVE, CHLOÉ
Love, Chloé heeft binnen korte tijd een fikse schare fans verworven en mocht als beloning de Nederlandse Beauty Award 2010 voor beste damesgeur in ontvangst nemen.


Voor deze zomer komt het merk voor het eerst met een 30 ml-fles van Love, Chloé. Deze past met gemak in ieders handtas, gaat graag mee in je vakantiekoffer en heeft een handig kettinkje tussen de goudkleurige dop en het flacon, waardoor de dop nooit kwijtraakt. Wij zeggen driewerf hoera.


Love, Chloé 30 ml is vanaf deze maand voor € 56 verkrijgbaar bij parfumerieën en warenhuizen.


Nog zo’n zonnige zomergeur: Taj Sunset van Escada >