Keira voor Coco Mademoiselle - de video

Lang verwacht en nu eindelijk uit; de (gehele) korte film voor Chanels Coco Mademoiselle, met een glansrol voor Keira Knightley.

Het officiële Coco Mademoiselle-campagnebeeld bereikte al eerder deze maand onze redactie en ook diverse snapshots van de opnames rouleerden op het wereldwijde web. Maar nu is dan toch echt de hele film – geregisseerd door Joe Wright – vrijgegeven.

 

SUBTIEL SILHOUET

Keira volgde al in 2007 Kate Moss op als gezicht voor het iconische parfum van het Franse modehuis. Volgens Chanel ‘verbeeldt de Britse actrice elke waarde van het parfum en heeft ze een even subtiel silhouet in een wit overhemd met bolhoed (zoals de vorige campagne), als in lange jurk of motorpak’.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Het campagnebeeld van de Chanel Mademoiselle-tassenlijn met Blake Lively al gezien? >

 

Eerlijk is eerlijk; we kunnen ze geen ongelijk geven. Hoewel het natuurlijk geen nieuws is dat Keira over het talent beschikt woest aantrekkelijk in een lens te loeren, nemen we onze pet wel weer af voor deze korte film.

 

MOTORMUIS
Hierin zien we Keira ontwaken (op een manier zoals wij onszelf gek genoeg nooit ‘s ochtends in de spiegel mogen treffen) en zich in een smooth nudekleurig suède catsuit per motor door de Franse straten naar een fotoshoot begeven. Alwaar ze de fotograaf in kwestie slinks verleid en er vervolgens als een dief in de nacht vandoor gaat.

 

Zou Keira deze verleidingstechniek in het echte leven ook hanteren nu ze weer vrijgezel is?