Parfum voor Alexander Wang?

Gerucht: Alexander Wang werkt samen met het Spaanse Puig aan een eigen parfum.

Alexander Wang gaat als een speer. Een razend succesvolle kledinglijn? Check. Een ondergoedcollectie? Check. Een eigen parfum? Zo goed als check. Tenminste, als we de laatste geruchten moeten geloven.

 

Zo wordt er gefluisterd dat de 26-jarige ontwerper samen met het Spaanse bedrijf Puigdat onlangs een flinke bups Jean Paul Gaultier-aandelen kocht – aan een reukwater werkt.

 

Alexander Wang publiceerde dit jaar voor het eerst een printcampagne >

Advertisement - Continue Reading Below

 

WANGS LIFESTYLE
Het jonge ontwerpgenie en Puig houden de lippen nog stijf op elkaar, maar het lijkt de perfecte zet voor Wang. Zo vertelde hij vorige week dat ‘ie bezig is met een heuse lifestylecollectie. Met o.a. bureau-accessoires, Moleskin-notitieboekjes en tafellampen, geheel ontworpen door Wang. Hij houdt echter nog geheim wanneer de collectie gelanceerd wordt.

 

PS – Nog meer (hysterisch) parfumnieuws. Vandaag is verklapt dat Kate Middleton tijdens de Royal Wedding het parfum ‘White Gardenia Petals’ van het kleine Britse beautymerk Illuminum droeg. Geinig: zodra dit bekend werd, was de geur in alle winkels binnen no-time uitverkocht. Enkele flesjes zijn nog wel online te scoren op www.roullierwhite.com.

 

De lekkerste zomergeuren op een rij >