Zomermake-up 2011: Sisley

Toe aan een verrassende beautylook voor bij die nieuwe, kleurrijke outfit? We tippen make-upcollecties voor voorjaar/zomer 2011. Vandaag op het program: maquillagemoois van Sisley.

La vie est une fête met de La Vie en Rose voorjaar/zomer-collectie van Sisley. Hüpsche nieuwe tinten, plus de vaste basistoppers zorgen voor een punchy, frisse look anno 2011.

 

KLEURBLOK

Onze persoonlijke favoriet, Phyto Lip Shine, komt dit seizoen in twee nieuwe tinten: sheer beige en sheer fuchsia. Perfect te combineren met de kleurrijke nieuwe oogschaduws Phyto Ombres-Eclat in Anis (fris groen), Mango (licht oranje met goudkleurig effect) en Sky Blue (spreekt voor zich, non?).

Advertisement - Continue Reading Below


Voor de complete look tippen we dan graag nog even de Instant Perfect-foundation voor een mooie matte tint en de Phyto Blush-Eclat voor een natuurlijke roze blos op de wangen.


ENERGY BOOST
Je snapt ‘m; Sisley zorgt voor een fijne (en broodnodige) energy boost, zo na die koele, koude winter. Wil je weten hoe je de look het beste aanbrengt? Bij Sisley leggen ze je het graag even uit via deze handige make-uptutorial >

 

De zomer 2011-make-upcollectie van Collistar al gezien? >