Chanel make-up najaar 2011

We dopen ons dit najaar maar wat graag in de nieuwste maquillage van Chanel. Met een flinke scheut brons, koper, zilver en goud komen wij die herfstige dagen wel door.

DE OGEN
Chanel haalt dit jaar alles uit de kast om voor een stel knallende kijkers te zorgen. Peter Philips – de grote man achter Chanels make-up – brengt dit keer een eerbetoon aan oude ambachtshuizen en hun vakmansschap.

 

Het resultaat? Luxe poeders, intense kleurschakeringen en heerlijk luchtige texturen. De oogschaduw werd dit keer gedrenkt in goud-, brons- en platinatinten, die zijn geinspireerd op vintage sieraden. De Illusion d’Ombre-oogpoeders hebben verder een handige crèmestructuur die makkelijk aan te brengen is en extra zacht aanvoelt.

Advertisement - Continue Reading Below

 

DE LIPPEN
Het trio waarmee we dit najaar naar hartenlust mee kunnen stiften: Rouge Coco, Lèvres Scintillantes en Le Crayon Lèvres. Eerstgenoemde – waar Vanessa Paradis haar perfecte pruil voor liet fotograferen – is een boterzachte lipstick met lichte glans. Dit keer komt ‘ie in twee kleuren: perzik en een heldere, koperachtige rozenhouttint.


De naam Lèvres Scintillantes (Glanzende Lippen) zegt ’t al; hiermee zie je iedere mond al van metersver aankomen. De gloss is er in een perziktint met zilveren glans en een roze bronstint, beiden met extreem veel glans. Tip van Chanel: draag de gloss over de lipstick en match ‘t geheel met zilveren of goud gelakte nagels.

Meest gelezen


Le Crayon Lèvres zorgt voor een zorgvuldig lijntje om de mond. De twee frisse oranjetinten – Coralline en Rose Cuivre – zijn zeer knap te combineren met de lipsticks.


DE WANGEN
Ieder bleek huidje kan in het druilerige najaar wel een goede blos gebruiken. De Joues Contraste-blush schiet de jukbeenderen te hulp met een frisse roze tint. Het zachte kwastje laat je zelfgecreëerde roze koontjes er puur natuur uitzien.

 

Prijzen van de Chanel-producten lopen uiteen van € 20 tot € 47,50.

 

De must-have nagellakken worden dit najaar ook niet vergeten bij Chanel >