Dior kerstmake-up 2011

Twinkle, twinkle little star. Voorzie de feestdagen van een flinke bups glitter en goud met Diors nieuwe kerstmake-upcollectie.

Niet alleen de kerstboom wordt dit jaar voorzien van de nodige glitters en gouden accessoires. Want laten we vooral onze eigen maquillage niet vergeten. Want hoe nu beter de feestdagen door te komen dan met een fijne feestglitter op de lippen en de nagels? Dior comes to the rescue! De naam Dior zegt het eigenlijk zelf al: Dieu (God) en Or (goud).


Het kleurenpallet van de Dior-kerstcollectie verhoogt de feestvreugde net dat beetje meer. De lipsticks komen in zeven nieuwe rode kleuren – van dieprood tot roze via koraal – en zijn verrijkt met goudkleurig poeder. De achtste kleur heeft de naam Rouge Dior Or Etoilé 217 meegekregen en is transparant met gouden deeltjes die voor een gouden gloed zorgen.

Advertisement - Continue Reading Below


GOUDLAKJE
Ook de nagels worden voorzien van een flinke dosis goud met Dior Vernis Or Divin 221. Rood of roze meer je kleur? Wees gerust, alle lipsticks hebben een bijpassende nagellak.


Hebben? Dat dachten wij ook. Te scoren bij de parfumerie voor € 31 voor de Rouge Dior Or-lipstick en € 22,50 voor de Rouge Dior Vernis-lakjes.


Ook Bobbi Brown komt met een heuse feestcollectie aan make-up >