Clinique make-up winter 2011

Niet op zoek naar over-de-top shiny feestmake-up, maar juist naar een mooie, subtiele kerstlook? Clinique’s nieuwe The Black Honey Trend make-uplijn biedt the full package.

The Black Honey Trend is het nieuwe zwart deze winter. Deze make-upcollectie van beautylabel Clinique is geïnspireerd op een echte classic; de lipgloss Black Honey uit 1971. Dit glimmertje voor de lippen was toentertijd een dikke hit en anno 2011 poogt Clinique dit nog eens te evenaren met de limited edition The Black Honey Trend-collectie.

 

Bobbi Browns kerstmake-up al gezien? >

 

DE PRODUCTEN
De lijn bestaat uit zes items, te beginnen met Colour Surge Eye Shadow Quad in vier verschillende kleuren. Verder de High Impact Mascara – een bestseller-mascara die je wimpers binnen enkele seconden in fantastische blikvangers omtovert, de ultragladde crèmegel liner met de precisie van vloeibare eyeliner, genaamd Brush-On Cream Liner en de Gradiant Powder Blusher voor een feestelijke blos op de wangen – aan te brengen met de zogeheten Blush Brush. Tot slot kan natuurlijk de tweezijdige Lipgloss/Lipstick Duo met Almost Lipstick en Long Last Glosswear SPF 15 niet ontbreken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meer inspiratie voor de feestdagen? Snel naar de make-up how-to’s >