Les Eaux de Biotherm door Vanessa Bruno

Snif, wat geurt daar zo aangenaam? Het zijn de bodysprays van Biotherm in een wel heel zoet omhulseltje, ontworpen door Vanessa Bruno.

Handig en bijzonder goed geurend: Biotherms tasflacons geïnspireerd op hun welbekende parfums: Eau de Paradis, Eau de Vitaminée, Eau d’Energie en Eau Pure. En vanaf heden zijn deze heldere en gladde tasflacons gehuld in een modieus jasje; bij wijze van eerbetoon aan dit fijne staaltje pursespray ontworpen door Vanessa Bruno

         
KLEURENFESTIJN
Hoe de flacons er uit zien? Elke spray heeft z’n eigen kleurtje, zo is de naar rood fruit, rode bessen, delicate bloemen en hout geurende Eau de Paradis te vinden in een roze flacon, de naar citroen en grapefruit ruikende Eau de Vitaminée in het geel, Eau d’Energie (citrusvruchten en abrikoos) kreeg een oranje jas en in het blauwgetinte flesje bevindt zich de naar kiwi en limoen-geurende Eau Pure.

Advertisement - Continue Reading Below

       
En stiekem is de rechthoekige, met bloemblaadjes versierde verpakking eigenlijk veel te mooi om weg te gooien. De flacons zijn verkrijgbaar bij de door Biotherm erkende verkooppunten voor € 12,30 (20 ml).

       
Helemaal nieuw: Code Luna, het nieuwste parfum van Giorgio Armani dat is geïnspireerd op de maan