Stella Tennant voor Nars: het beeld

En toen was er beeld! In oktober werd bekend dat Stella Tennant een beautycontract met Nars cosmetics aan haar cv toe kon voegen. Nu is het campagnebeeld daar.

Voor de campagne van Nars’ lentecollectie werd het gezicht van het doorgewinterde topmodel ondergedompeld in de nieuwste maquillage, geïnspireerd op de nineties (lees: kleur, kleur en nog eens kleur). En als je haar hier ziet poseren in een klein zwart jurkje met een stoere kuif, zou je niet zeggen dat deze working mommie vorige maand alweer 42 jaar werd.

 

Al gezien? Stella schittert ook in de spring/summer 2013 campagne van Chanel >

 

Advertisement - Continue Reading Below

24 KARAATS GOUD
De bonte nieuwe collectie van Nars bestaat uit acht items: twee duo-oogschaduwpaletten (groen/blauw en lichtroze/donkerroze), een single oogschaduw in oranje, een blush in de kleur sangria, een rosé metallic gloss-lippotlood, een roze lippenstift en twee limited edition-producten waarvan een ‘disco inferno’-nagellak in zilverachtig groen en een 24 karaats gouden shadow pencil.

Meest gelezen

 

Naast het beeld van Stella Tennant voor Nars, is er ook een behind the scènes-filmpje vrijgegeven. Die je, zoals het op maandag hoort, in je lunchpauze hieronder meteen even kunt bekijken. De collectie is vanaf 15 januari verkrijgbaar via narscosmetics.eu.

 

STELLA TENNANT VOOR NARS SPRING 2013