Alber Elbaz maakt make-up met Lancôme

Alber Elbaz slaat de handen ineen met beautygigant Lancôme voor een make-upcollectie.

Heugelijk nieuws! Voor het eerst lanceert de van oorsprong Israëlische modeontwerper Alber Elbaz een make-uplijn. Niet alleen, maar in samenwerking met het Franse Lancôme. De limited edition maquillagecollectie laat helaas nog even op zich wachten, pas op 15 juni ligt-ie in de schappen.

 

IN DE BAN VAN ALBER
Waarom Lancôme de hoofddesigner van Lanvin aan de haak sloeg? ‘Alber Elbaz is zonder twijfel één van ’s werelds meest invloedrijke modeontwerpers. Maar daarnaast is hij ook het meest getalenteerd,’ laat Youcef Nabi, president van het beautymerk, aan WWD weten. ‘Zijn gevoel voor luxe, z’n visie op vrouwelijkheid en dat vleugje brutaliteit matchen perfect met de nieuwe waarden van Maison Lancôme. We zijn ontzettend trots en blij dat hij, met ons, in de wereld van de make-up stapt.’ Steek die maar in je zak, Alber.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Alber ging ook een samenwerking aan met – mjam – Ladurée >

 

Hoe de make-uplijn er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. Alber kennende zal het behoorlijk wat kleur bevatten. En een zoet teaserfilmpje bevestigt dit. Want de geïllustreerde dames in de short film dragen bonte maquillage. Denk: rode en paarse nagellak, paarse, blauwe en groene oogschaduw en roze en rode lippen. We houden je op de hoogte.

Meest gelezen