Bottega Veneta lanceert Eau Légère

Bottega Veneta heeft de smaak te pakken en lanceert haar tweede rieker op rij.

Als je het doet, moet je het goed doen, moeten ze bij Bottega Veneta gedacht hebben. In de zomer van 2011 debuteerde het luxelabel op de parfummarkt, met de gelijknamige geur Bottega Veneta en een nieuwe variant staat alweer op de plank. Een Eau Légère die deze maand wereldwijd zal worden geïntroduceerd.  

 

CHASING WATERFALLS

Dan de belangrijkste vraag: hoe gaat het reukwater ruiken? Volgens Coty is de geur, gemaakt door neus Michel Almairac van parfumproducent Robertet, bloemig met musk en eikenmos in de basis. Net zo fris als het Eau de Parfum, maar met een zachte, sprankelende noot. Zoals ze bij Robertet zeggen: ‘Passing the original frangrance through a waterfall’. Aldus de website Pambianconews.com.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zoals te verwachten heeft de fles ongeveer dezelfde look als de Eau de Parfum, maar het ding kreeg iets zachtere kleuren mee. En ook het gezicht van de originele geur, Nine d’Urso, mag nu weer op komen draven voor de campagneshoot.

 

Bottega Veneta Eau Légère is vanaf nu verkrijgbaar bij de betere parfumerie in 30ml (€ 45), 50ml (€ 63) en 75ml (€ 81) Eau de Toilette.

 

Dries Van Noten lanceerde zijn allereerste parfum >