Cara Delevingne voor Burberry parfum

There she is again: Cara. De modelieveling van het moment is het gezicht van Burberry’s nieuwste parfum Tender.

Meest gelezen

Het moge inmiddels duidelijk zijn: de modewereld heeft een nieuwe lieveling. Het model, of misschien wel beter: ‘het merk’ (ze heeft zichzelf laten registeren als merk, ja heus!), is all over the place en loopt zo ongeveer elke show die er te lopen valt. Precies, we hebben het over Cara Delevingne. Nu had Christopher Bailey, hoofdontwerper van Burberry, de trend rondom de blonde schone al voorzien en strikte haar in 2011 voor de Burberry Beauty-campagnes. En nu vond hij het tijd voor haar eerste parfumcampagne.
      
TENDER
Cara Delevingne is namelijk het gezicht van Burberry’s nieuwste Body-parfum genaamd Tender. En dat doet ze met een blik op zwoel en haar petite figuurtje gehuld in een iconische Burberry trenchcoat. De campagne werd geschoten door, hoe kan het ook anders, Mario Testino.
       
Benieuwd hoe het nieuwe parfum ruikt? Het is een lichtere versie van de Burberry Body-geur en beschikt over een pittige mix van topnoten van verse citroen en frisse appel, English rose en witte jasmijn in het hart. Inclusief een zachte basis van amber en muskus. Dat alles gehuisvest in een mooie lichtroze fles.
       
Het parfum is vanaf 6 maart verkrijgbaar in de winkels en vanaf vandaag via Burberry.com.
        
Zien: Cara Delevingne’s stylefile >   
            

Advertisement - Continue Reading Below