Prada Candy L’Eau: de film

Léa Seydoux die suikerzoete spijzen naar binnen werkt en in de tussentijd twee knappe mannen om haar bevallige vinger windt; dat is de nieuwe campagnefilm voor Prada’s kersverse rieker, Prada Candy L’Eau.

Meest gelezen

Je m'appelle Candy! Werden we door Prada al tot vervelens toe lekker gemaakt met previews en korte stukken van de nieuwe campagnefilm voor Candy L’Eau, kunnen we nu ein-de-lijk genieten van de volledige short movie.

 

MÉNAGE À TROIS
Laat het maar aan Miuccia Prada over om naast modische hoogstandjes ook op filmgebied met veul lekkers te komen (herinner je je A Therapy nog?). Het nieuwste project? Een short filmyou ain’t much als modehuis dezer dagen als je zo nu en dan niet met een ‘korte film’ op de proppen komt – voor Prada’s nieuwe parfum Candy L’Eau, die eind april gelanceerd wordt.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Nog even wegdromen bij Prada's catwalkshow tijdens afgelopen Milaan Fashion Week >

 

Schotelden we je twee dagen geleden deel un nog voor, blijkt nu de volledige film al op het wereld wijde web te staan. In de hoofdrol schittert het prachtige Prada-boegbeeld Léa Seydoux die het tijdens de 3.30 minuut durende prent ontzettend druk heeft met zoetigheid naar binnen werken (wij tellen een bananasplit, popcorn en ’n grote verjaardagstaart) en het verleiden van twee appetijtelijke manspersonen, gespeeld door Peter Gadiot en Rodolphe Pauly. Zoals we eerder al verklapten is de short film in elkaar gedraaid door Roman Coppola en Wes Anderson, dus dat het een pareltje zou worden was al zeker.  

Meest gelezen

 

Hupsakee; afspelen die handel…