Celebfavoriet: Jane Iredale make-up

Minerale make-up van de bovenste plank. Het is niet langer het bestbewaarde geheim van Hollywood. Zó komen de celebs aan dat jaloersmakend fraaie gelaat.

Het leest haast als een sprookje. Jane Iredale werkte op de filmset van befaamde regisseurs als Francis Ford Coppola en Steven Spielberg en droeg daarnaast haar steentje bij in de reclamewereld. Ze botste iedere dag wel tegen een celeb aan – van Meryl Streep tot Lauren Hutton – en vaak klaagden ze dat hun huid zo slecht werd door alle make-up die aangebracht werd. Je kunt het al raden; Jane kwam al snel met het idee op de proppen van maquillage die wél goed is voor de huid.

Advertisement - Continue Reading Below

 

MAGISCHE MINERALEN
Rigoureus hing ze haar huidige baan aan de wilgen en sloeg de handen ineen met een vrouwelijke chemicus die aan het mixen sloeg. Het resultaat? Minerale make-up. Jane’s eerste set belandde in een la bij een plastisch chirurg die de minerale poeders gebruikte nadat patiënten een behandeling hadden gehad. Door de verbluffende resultaten – niet alleen was de huid helemaal gecoverd, hij herstelde ook sneller – begon de bal al snel te rollen en fast forward naar 2013 wordt de make-up van Jane Iredale in vijftig landen verkocht.

Meest gelezen

 

HIT IN HOLLYWOOD
De minerale make-up van Jane Iredale zorgt niet alleen voor een retegaaf huidje, ’t biedt ook zonbescherming zonder chemicaliën en irriteert zelfs niet de meest gevoelige huidjes. Parfum en alcohol zul je dan ook niet terugvinden in de mooimakers. Geen wonder dus dat tout Hollywood inmiddels fan is. Wij noemen een Nicole Kidman, Victoria Beckham, Jessica Alba, Rihanna, Julianne Moore, Halle Berry… pfff, moeten we nog even doorgaan?

 

Onze favoriet? De Jane Iredale BB Cream. Vederlicht en slechts een drupje nodig om een egaal filmhuidje tevoorschijn te toveren. Er staat trouwens ook een CC én DD Cream (Daily Defense) op de planning, dus hou het in de smiezen. De producten van Jane Iredale zijn in een groot aantal schoonheidssalons en klinieken in Nederland en België te koop. Meer productinformatie vind je hier.

 

Hela! Deze te gekke zomertrends op beautygebied al gezien? >