Rooney Mara voor Calvin Klein Downtown

‘The Girl with the Dragon Tattoo’ Rooney Mara is het mooie nieuwe gezicht van Calvin Kleins Downtown-parfumcampagne.

Calvin Klein weet de headlines wel te halen deze week. Eerst was er het nieuws over een naamsverandering van het ck Calvin Klein-label, kort daarop bleek Christy Turlington de waardige vervanger van een net bevallen Lara Stone voor de nieuwe Underwear-campagne en vandaag wordt het nieuws vrijgegeven dat niemand minder dan Rooney Mara het gloednieuwe gezicht is van het dito parfum Downtown. Vernoemd naar het edgy downtown-gedeelte van New York. Gisteravond organiseerde het Amerikaanse modehuis een sjeik feestje op het Cannes Film Festival (bekijk hier een stel welgeklede celebgasten!) om de geur te lanceren.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Het is de eerste – en meteen niet de minste – campagne die de 28-jarige actrice binnenhengelt. Ze ging met fotograaf Jean-Baptiste Mondino aan de slag voor bovenstaande ad en regisseur David Fincher, die Rooney al kende van The Social Network en The Girl with the Dragon Tattoo, werd aan z’n jasje getrokken voor een bijbehorende reclamespot, die ongetwijfeld binnenkort op het www te vinden zal zijn.

Meest gelezen

 
WALL OF FAME
‘Ik ben erg blij dat ik me bij een groep van geweldige vrouwen mag voegen die in de iconische campagnes van Calvin Klein-parfums te zien waren,’ laat Rooney Mara over haar nieuwe klus aan WWD weten. ‘Het is een eer om onderdeel te mogen uitmaken van een merk met zo’n geschiedenis in baanbrekende advertenties.’

 
Downtown is een bloemige slash houtachtige geur en zal deze zomer in de schappen liggen. Hou de site t.z.t. in de gaten voor een uitgebreide review van de rieker.

 

Calvin Klein-gezicht Lara Stone beviel op 5 mei van haar eerste kind >