Zomermake-up 2013: Guerlain

Een door de zon gebruind gelaat, dat willen we. Maar van uren bakken en braden, daar wordt ons huidje niet blij van. Zie daar: de prachtige Terracotta-collectie van Guerlain.

Guerlain brengt ons voor aankomende zomer een nieuwe collectie, onder de naam Terra Ora. Een ode aan goud. Je begrijpt: de collectie bestaat uit allemaal mooimakers met een bronzend tintje.
                    
Zoals de Meteorites Base Les Ors (€ 58,51). Deze frisse gel met gouden parels met een witte, gele of roze basis zorgt voor een instant stralende huid en vormt, als een soort primer, de perfecte basis voor je make-up. Of de Fard metal-oogschaduws in twee kleuren – Bronze Ora en Cuivre Ora – (€ 29,24) met metallic finish en parelmoeren los poeder met metallic effecten. Maar ook de Shine automatique-lipsticks, die ons huidje nét dat beetje bruiner doet lijken, willen we graag per direct in de toilettas (€ 33,28). In alle twee de kleuren alstublieft: Corail Ora (donkerroze) en Bianca Ora (lichtroze).
             
BB-CREAM
Ook in de collectie: Lingerie de peau BB cream met SPF30(!) (€ 46,39). Ideaal voor als een foundation te zwaar is, maar je toch niet helemaal zonder een laagje de deur uit wil.
            
Topstuk in de collectie is de Terra Ora Collector-poederdoos met een combinatie van goud- en zandkleurig poeder en subtiel iriserend okerkleurig poeder (€ 62,53), verpakt in een beeldschoon houten omhulsel.
          
De Guerlain Terra Ora collectie is vanaf vandaag te koop bij De Bijenkorf en Parfumerie Douglas, ICI Paris XL. De Lingerie de Peau BB cream maakt deel uit van het vaste Guerlain-assortiment.
           
Hebben: de Marc Jacobs voor Sephora-collectie >
           

Advertisement - Continue Reading Below