Video: Garrett Hedlund voor YSL

And it’s not even our birthday. Zien: Garrett Hedlund in actie als boegbeeld van YSL’s La Nuit de L'Homme-mannengeur. Het wordt niet veel beter dan dit.

Vergeet Robert Pattinson voor Dior Homme (oké, een beetje dan). Met het stiekem toch wel tegenvallende weer (hállo, er was ons toch echt minstens 32 graden beloofd), slingert Garrett Hedlund eigenhandig het kwik omhoog. Met een gloednieuw campagnefilmpje én –foto voor YSL welteverstaan.

 

OH GARRETT!
En ja, ongegeneerd zwijmelen mag. Want zoals we al aangaven in onze (al zeggen we het zelf) héérlijke slideshow met ’10 mogelijke opvolgers van Ryan Gosling’, Garrett is op dit moment de heetste man van het witte doek. Kirsten Dunst wist de knapperd al te snatchen (darn you!), maar dat betekent niet dat we zijn kersverse campagnefilm niet op repeat en repeat en repeat mogen zetten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De video doet ons bovendien enorm denken aan Vincent Cassels optreden voor YSL La Nuit de L'Homme, wat natuurlijk nooit vervelend is (zoek dat videootje gelijk ook maar even op. Het zal je allerminst tegenvallen.)

 

Oké, ben je er klaar voor? Tropische temperaturen here you come! En… play.