Natalie Portman voor Dior Rouge

Een iconische lipstick vraagt om een iconisch gezicht. En dus trok huize Dior ambassadrice Natalie Portman maar weer een keer aan haar jas.

Ze begon als 12-jarige in de film Leon, kan zich sinds 2004 (en 2011) een Oscar-winnende actrice noemen en is al sinds 2010 het gezicht van verschillende beautyproducten en parfums van Dior (denk: Miss Dior Chérie en Miss Dior Le Parfum). En nu mag ze dus ook schitteren in de fonkelnieuwe beautycampagne van de befaamde Dior Rouge-lipstick. Doe ons ook zo'n contract.
 
PASSIE
Team Dior koos niet uit gemak voor de actrice. De belangrijkste reden om Natalie aan haar mouw te trekken was 'passie'. Want dat heeft Portman, passie, zo staat te lezen in een nieuwe editie van Dior Mag – Diors online magazine. Natalie doet ze voor iedere acteerklus veel research, leert steeds nieuwe dingen aan (ze dook de balletschool in voor haar rol in Black Swan) en kiest voor rollen waarbij ze personages met idealen, dromen en excentriciteiten mag spelen. En laat passie nou precies zijn waar het iconische lippenstift Rouge Dior voor staat. Een match made in heaven, dus.
 
Zien: Cara Delevingne voor YSL's Baby Doll Mascara >

Advertisement - Continue Reading Below