Rihanna en Katy’s nieuwe geur

Optreden hier, parfum daar: Rihanna en Katy Perry komen wederom met een nieuwe geur.

Als we Katy Perry en Rihanna (en een aantal andere celebs) mogen geloven, gaat het podiumleven op een gegeven moment vervelen. En tja, wat doe je dan? Dan ga je op zoek naar schnabbels. Van een kledinglijn tot nepwimpers: RiRi en Katy zijn inmiddels niet groen meer op het gebied van bijverdiensten. Het spreekt dan ook voor zich dat de twee in de wereld der parfums ook bepaald geen vreemden meer zijn. Beiden hebben ze al meerdere parfums op hun cv staan. En daar wordt wederom een nieuw reukwater aan toegevoegd.

Advertisement - Continue Reading Below

 

RIHANNA - ROGUE
Mogen we even voorstellen: Rogue, een mix van citroenbloesem, cyclaam, jasmijn, roos, pruim en suède over een muskusachtige basis van hout, patchoeli, vanille en amber. Verpakt in een klassieke en rechthoekige parfumfles. Rogue is verkrijgbaar vanaf september in Amerika en daarna ook in Nederland. Oh enneh, het gezicht van de campagne? RiRi zelf natuurlijk, met half opgeschoren haar, gefotografeerd door Mario Sorrenti.

Meest gelezen

 

Welke beauty queens doen deze maand hun intrede? Een paar beautyfavorieten van de maand juli op rij >

 

KATY PERRY - KILLER QUEEN
Katy Perry komt na Purr en Meow ook met een nieuw parfum. Zonder verwijzing naar katten, ditmaal. Het parfum, getiteld Killer Queen, is geïnspireerd op het gelijknamige nummer van Queen. En past volgens Katy helemaal bij haar persona. De topnoten van het parfum zijn wilde bessen, donkere pruimen en bergamot. Het hart bestaat uit roodfluwelen bloemen, Arabische jasmijn en regenboog plumeria. De drydown is van de synthetische geurstof cashmeran, natuurlijke patchoeli en vloeibare praline. Juist ja, praline als in chocolade praline.

 

Killer Queen huist in een rood diamantvormig flesje – geïnspireerd op een koningsscepter – met een goudkleurige kroon als dop. Killer Queen is vanaf augustus verkrijgbaar.

 

Bekijk hier het parfumflesje van Katy Perry >