Shop nu Bulgari's nieuwste parfum en win 'n luxe trip naar Milaan!

Als je nu Omnia Crystalline L'Eau de Parfum van Bulgari koopt, maak je kans op een chique verwenweekend Milaan in het vijfsterrenhotel van Bulgari!

Dit noemen we de betere win-win-situtie: gehuld in een bijzonder welriekende wolk Bulgari-parfum een weekendje designerschoenen scoren in Milaan. Én slapen in het vijfsterrenhotel van Bulgari. Het enige wat je moet doen is naar de dichtsbijzijnde Ici Paris XL snellen, de prachtflacon mee naar huis nemen en op iciparisxl.nl de prijsvraag beantwoorden.

  

Wat u dan op de toilettafel heeft staan? De nieuwste telg uit de succesvolle Omnia-familie van het parfumhuis: een houtachtig en bloemig Eau de Parfum, met als hoofdingrediënt de lotusbloem. Denk romig, sensueel en luxe. De oplettende neus ruikt o.a. ook een vleugje mandarijn, iris, sandelhout en musk om de lotus wat te temmen. En dat alles gehuld in een beauty van een fles, gemaakt uit twee halve cirkels (een knipoog naar Bulgari's historische wortels van het Griekse symbolisme).

Advertisement - Continue Reading Below

  

Ook nieuw van Bulgari >

 

WIN

Bulgari Omnia Crystalline L'Eau de Parfum is nu verkrijgbaar voor € 69 (40 ml) of € 89 (65 ml). En je maakt bij aanschaf dus meteen kans op die fabuleuze trip naar Milaan! Wij zeggen: hollen.

 

Dit zijn dé haarstrends voor aankomend najaar >