Rita Ora X Rimmel London

O-o-Ora. Zangeres Rita Ora lanceert komende februari in samenwerking met Rimmel London een nieuwe make-upcollectie.

Met de nieuwe nagellak- en lippenstiftcollectie die Rita gaat ontwikkelen volgt de popster niemand minder dan Kate Moss op als icoon van de Britse cosmeticagigant. En dat is niet iets wat velen kunnen zeggen. Miss Ora’s dag (of jaar) kan in ieder geval niet meer stuk. ‘Ik ben totaal geobsedeerd door make-up, dus nu ik de kans heb gekregen om een eigen collectie op te zetten voelt het als een droom die uitkomt. Ik ben altijd fan geweest van Rimmel en ik vind het zo spannend om samen te werken met zo’n cool merk,’ zegt Ora tegen de Britse Grazia.

Advertisement - Continue Reading Below

 

LONDON BABY
Ook al is Kate Moss de ultieme belichaming van de Londense streetstyle, is de keuze van Rimmel voor de 22-jarige zangeres niet geheel onverwacht. ‘Rita is een echt Londens meisje en gebruikt de straten van de stad als inspiratie voor haar liedjes, net als Rimmel dat doet voor haar producten. Met deze nieuwe collectie combineren we deze street vibe samen met Rita’s geweldige stijl,’ vertelt Rimmels marketing vice-president Friedemann Schmid.

 

Dat Ora een gewaagde smaak heeft hoeven we je niet meer te vertellen. Afgelopen week maakte ze een indruk toen ze tijdens de DKNY spring/summer 2014-catwalkshow haar catwalkdebuut maakte. En wat spotten we daar? Bijzonder knalrode lippen! Dat belooft wat. Fifty Shades of red anyone?

 

Wat wil Marc Jacobs zeggen met zijn nieuwe T-shirt? >