Het bijzondere geheim achter het fantastische haar van Gisele Bündchen

Hoe Gisele aan dat jaloersmakende, wufte haar komt? Dat zal je verbazen.

Ongetwijfeld één van de meest felbegeerde bossen op de planeet: die van Gisele Bündchen. Van dat haar dat we allemaal wel willen. En dat zou moeten kunnen. Het geheim achter die weelderige, nonchalante manen? Dat zijn geen kappers die haar lokken dagelijks urenlang staan te borstelen, zoals je zou verwachten. Eerder het tegenovergestelde. (Alarm! Lees niet verder als je jaloers bent aangelegd).
 
Het Braziliaanse supermodel verklapte aan Associated Press dat ze niet in het bezit van een borstel is. Dat haar zit zo uit zichzelf. Wat betekent dit voor ons gewone stervelingen? Stop met föhnen, vergeet het borstelen en omarm een meer natuurlijke look. Hieronder twee tips voor haar met Giselerige perfectie.
  
1-    WAS ’S AVONDS JE HAAR …
…en vlecht je haar in voordat je gaat slapen. Maak de vlecht erg losjes en je wordt wakker met van die nonchalante beachy waves. Doe er nog een beetje textuurspray in voor wat extra grip. Beetje variatie: een vlecht met maar twee plukken haar in plaats van drie.
 
2-    DOE EEN PIEPKLEIN BEETJE ANTI-FRIZZ SERUM IN JE HAAR…
… en gooi je haar in een hoge knot. Zet vast met speldjes. Of nog beter: maak meerdere knotjes. Als de knotten er weer uitgaan zou je glanzend tophaar met een goddelijke structuur moeten hebben. Net als G.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zo word je een make-uploze beauty! >