Back to the '90: de nieuwe/oude gezichten van Calvin Klein

De plaat die je niet meer had verwacht te zien. Calvin Klein heeft, ter ere van het 25-jarig jubileum, de campagne van Eternity met 'oud' topmodellen Christy Turlington en Mark Vanderloo afgestoft.

Meest gelezen

Niet alleen ELLE viert dit jaar haar 25ste verjaardag, ook dé klassieker uit de CK-stal, Eternity, gaat al een kwart eeuw mee. Ooit, lang geleden, stond Christy Turlington model om de ruiker aan de vrouw te brengen. Anno 2014 is de oude poster uit de archieven gehaald, ter verhoging van de feestvreugde. Enige verschil met toen is de pakkende tekst: 'Time can’t touch us. Celebrating 25 years.'

Het is trouwens niet de eerste keer dat CK voormalige knalcampagnes nieuw leven inblaast. Afgelopen zomer nog trok Christy op verzoek van het merk opnieuw een pikant lingeriesetje aan voor de Underwear-campagne, eveneens 25 jaar nadat ze voor Calvin Klein als model aan de bak mocht.

Advertisement - Continue Reading Below

(En over knalcampagnes en Calvin Klein gesproken: ze zijn lekker bezig de laatste tijd. Heb je de onderbroekeninvasie (lees: social media-hoos) recentelijk meegekregen? En dan specifiek de #selfie van nieuwkomer in modellenland Kendall Jenner, die Instagram liet ontploffen?)

GOED GERIJPT: MARK VANDERLOO
Afijn, terug naar Eternity en die foto. Want jawel, Hollandsch hottie Mark Vanderloo stond destijds ook op de plaat. Nu het kan aan ons liggen, maar het lijkt of Christy Turlington geen dag ouder is geworden in al die jaren ('Time can't touch her!'). Mark Vanderloo daarentegen...