Wáárom knipte Kristen Stewart haar lange lokken eraf?

En waarom deed ze dat in de badkamer van haar hotel in Parijs?

Kristen Stewart verraste dinsdag vriend en vijand toen ze met een kort koppie bij de Chanel Haute Couture a/w 2014-show in Parijs verscheen. Terwijl de paparazzi er lustig op los kiekte, pronkte Kristens kapper Ken O'Rourke met zijn kunstwerk op Instagram met het bijschrift 'my new haircut for #kristenstewart #firehair really was a wash and go #noproduct #cutitinthebathroom #chanel #couture #paris #somuchfun and she rocks it.' Eh, lezen we dat goed?

Advertisement - Continue Reading Below

#CUTINTHEBATHROOM
Gelukkig waren onze Amerikaanse collega's net zo nieuwsgierig als wij en trokken de haarstilist aan zijn jasje om te vragen wat hij nou eigenlijk bedoelde met al die hashtags. 'Ja het klopt, ik knipte haar haar twee uur voor de show in de badkamer van haar hotel. We hadden er lol in. En uiteindelijk was de hele vloer bedenkt met oranje haar,' bevestigt hij. Het kan aan ons liggen, maar het klinkt alsof de make-over niet helemaal zo in de planning stond.

Meest gelezen

NIKS MEER AAN DOEN
K Stews nieuwe coupe heeft in ieder geval lekker weinig onderhoud nodig en is perfect voor mensen met een hectische agenda. 'Het is lekker veelzijdig en transformeert makkelijk van wash-and-run naar nighttime chic — het doet niets af aan je persoonlijkheid, maar geeft juist vertrouwen,' aldus de haarstilist. Dat moet ook wel als je twee uur later met slechts een likje wax en een snelle spritz droogshampoo in je haar naast Karl Lagerfeld staat. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Goodbye mermaid, Vaness Hudgens pulls een Kristen Stewart >