Victoria Beckham zet een nieuwe stap in haar carrière

De nieuwste stap in de richting van world domination voor Victoria Beckham: een hoogsteigen nagellakkenlijn.

Meest gelezen

Op het nippertje voor de feestdagen – Victoria Beckham, die eerder deze week de British Fashion Award voor Brand of the Year inde, weet wel hoe je je producten aan de man brengt: onder menig kerstboom zal dit jaar een setje luxe nagellakken van haar hand gevonden worden. De ontwerpster ging met haar diffusion-lijn Victoria, Victoria Beckham, de samenwerking aan met Nails Inc. en wij hebben zo het donkerbruine vermoeden dat het niet de laatste keer zal zijn dat ze zich op make-upterrein begeeft…

Advertisement - Continue Reading Below

Welnu, de kleuren. Het zijn er twee; een nude-kleurige lak en een tomaatrode, die beiden verdraaid goed bij de Victoria, Victoria Beckham spring/summer 2015-collectie passen. De inspiratiebron blijkt echter ook de Japanse cultuur te zijn, oa te zien aan de namen die de flesjes meekregen; Judo Red en Bamboo White. Naar verluidt is, naast de standaard Nails Inc.-technologieën, in de formule van de lakken ook daadwerkelijk bamboo-extract opgenomen, dat de nagelbedden zacht en soepel houdt dankzij essentiële voedingsstoffen.

Meest gelezen

En Victoria zou Victoria niet zijn als diezelfde flesjes niet een uberstylishe look hadden. Top art director Fabien Baron tekende voor die klus, VB zelf legde de laatste hand op de details, met als uitresultaat een stijlvol mat, minimalistisch potje, dat niet misstaat op menig kaptafel. Met onderstaande video gaf de ontwerpster zelf alvast een preview op Instagram.

Aanstaande maandag is VVB X Nails Inc. voor zo’n € 31,75 per potje te koop op Nailsinc.com, maar – helaas – pas in februari wereldwijd.

Beyoncé brengt eigen nail wraps op de markt >