De verrassend betaalbare make-upcollectie van Eva Mendes

Is hier.

Meest gelezen

Eva Mendes leende niet alleen haar gezicht aan Circa, ze maakte ook een eigen collectie voor het make-upmerk. Dat eerste klinkt logisch (want: prachtig gezicht), maar ook dat tweede is plausibel: Mendes heeft ten slotte al talloze keren zwaar in de make-up gezeten voor filmrollen of modelklussen, dus inmiddels weet ze wel het een en ander over maquillage.

Afijn, die make-upcollectie is nu hier (hoera) en hij is dus super betaalbaar (nog een keer hoera) – de producten komen niet boven de €15 uit. Mendes: ‘Ik groeide op in een lagere middenklasse-gezin, en ik haalde al mijn make-up bij plaatselijke drogisterijen. Echt kwaliteit hadden die niet.’

Advertisement - Continue Reading Below

Die van Mendes wél: de ingrediëntenlijst van Mendes’ collectie leest hetzelfde als die van – bijvoorbeeld – Sephora-make-up. Hoe dat kan? De producten zijn gemaakt door Maesa, een bedrijf dat maar amper adverteert. In plaats daarvan koppelen ze merken (Circa) aan high-profile ambassadeurs (Mendes), waardoor geld dat normaal gesproken naar campagnes zou gaan direct naar de producten zelf gaat.

Meest gelezen

Gaaf. Ook goed nieuws: de collectie houdt rekening met alle soorten huidskleuren en skin tones, want Eva Mendes zelf is daar vaak genoeg de mist mee ingegaan. Geinig voorbeeld dat ze aanhaalt:

 

En já: dat is een 17 jaar oud fragment uit Will Smith’s Welcome to Miami. Mendes: ‘Ik was het meisje dat zei: “Bienvenido a Miami”. Ik zag er dus paarsig uit, want er waren gewoon geen goede producten voor latino meisjes.’

Met de Circa X Eva Mendes-collectie zit dat dus wel snor. Bestellen en naar Nederland shippen kan, zij het met wat omwegen, via Drugstore.com.

 

Heeft Kim Kardashian weer donker haar?! >

Hilary Duff heeft haar lokken in ieder geval turquiose (!) geverfd >