Gal Gadot is het nieuwe gezicht van Gucci

Mogen we even aan je voorstellen?

De 29-jarige actrice Gal Gadot - die beauty uit de Fast & Furious-films - is het gloedjenieuwe boegbeeld van Gucci's nieuwe geur Bamboo.

Over het nieuwe parfum wil Gucci nog niet veel kwijt, maar we kunnen wel gokken dat-ie geheid is gebaseerd op de populaire tassen met bamboo-hengsel van het merk. Wel laat Gucci weten dat ze met de Israëlische Gal als boegbeeld uiteraard dolblij zijn en dat ze 'de zelfbewuste vrouw van vandaag representeert: sterk en tegelijkertijd vrouwelijk, succesvol en zelfverzekerd.'

Advertisement - Continue Reading Below

Gal Gadot is op haar beurt ook zeer vereerd met de klus:

'Ik vond het een hele eer om door Gucci gevraagd te worden. Het is fantastisch om te kunnen samenwerken met een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld en onderdeel te zijn van zo'n bijzonder en krachtig geurproject. Ik heb de Gucci Bamboo-campagne gedaan zoals ik een filmrol doe. Het karakter heeft meerdere lagen en is bijzonder intrigerend; echt een moderne vrouw.'

Meest gelezen

Ook op acteergebied gaat het Gal Gadot trouwens voor de wind, en da's nog een understatement. In augustus schittert ze in de actiefilm Criminal, samen met Ryan Reynolds en Kevin Costner, en een maand later is ze te zien in Triple 9 met Kate Winslet en Woody Harrelson.

Als kers op de taart wordt ze ook nog eens Wonder Woman Batman v. Superman - Dawn Of Justice, waarvoor Ben Affleck enorme spieren kweekte voor zijn rol als de iconische superheld. Hou haar in de smiezen dus!

 

Gisele gaat intussen topless voor Chanel >

En Kendall Jenner komt weer in actie voor Estée Lauder >

DIT zijn de beautygeheimen van Kylie Jenner >