Holy moly! Zoveel verdient beautyblogger Zoella dus per maand

Dit verdien je dus als je één van 's werelds bekendste beautybloggers bent...

Meest gelezen

Ook dol op beautyvlogs en how to's op YouTube? Dan ken je vast Zoe Sugg a.k.a. Zoella wel.

De Britse begon in 2009 haar YouTube-kanaal en is inmiddels één van de grootste beautyvloggers met een whopping 10 miljoen volgers. Ze heeft een eigen make-uplijn, eigen boeken, doet events... Needless to say dat ze best wel goed kan leven van haar YouTube-verdiensten.

En dat is nog een understatement. Vandaag werd onthuld dat Zoe Sugg maar liefst 50.000 pond (bijna 65.000 euro) per maand(!) opstrijkt. PER MAAND! Holy moly...

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 
Daarnaast is haar vriendje Alfie Deyes ook nog eens een bekende YouTuber (van Pointless Blog met 5 miljoen volgers) en kochten ze samen vorig jaar een enorm huis met vijf slaapkamers in het pittoreske Brighton.

Forest walk with @pointlessblog on his birthday ❤️🎈🍁🍂

A post shared by Zoella (@zoella) on

 

 

Waar Zoella's inkomsten vooral vandaan komen? Samenwerkingen met merken en advertenties. Daarnaast werden er in november 2014 van haar eerste boek al een mindblowing 78.000 exemplaren in de eerste week verkocht, waarmee ze de snelst verkopende debuutschrijfster in de geschiedenis werd. Jep, zelfs boven J.K. Rowling...

Hoe het dan met de Nederlandse YouTubers zit? Onze collega's van Quote stelden onlangs een lijst samen van de 9 best verdienende YouTubers van ons kikkerlandje, en jawel, die zwemmen dus ook in het geld, kijk maar.

Jaloers? Wij???