Deze revolutionaire haardroger gaat je haarroutine COMPLEET veranderen

Dit wordt de beste blow-out van je leven.

Meest gelezen

Dyson, het bedrijf van die supersonische stofzuigers, stapt nu ook in de wondere beautywereld. En jawel, ook daarin lijkt het erop dat het merk met een revolutionair nieuw product gaat komen.

Er zijn beelden uitgelekt van de föhn die Dyson heeft ontwikkeld, en potdikkie, dit dreigt de blowdryer van je dromen te worden.

Na vier jaar lang zwoegen en ontwikkelen is het nieuwe technische hoogstandje eindelijk af en heeft de (iets minder sexy) naam 'Dyson Supersonic' gekregen. Het ding ziet er wel cool uit (voor een haardroger dan, hè). De bekendste hairdresser van de wereld, Jen Atkin (oa de vaste stilist van de Kardashians en Jenners) wordt de Amerikaanse ambassadeur voor de föhn, dus dan weet je dat dit wel goed moet zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wat deze föhn zo cool maakt? In tegenstelling tot andere haardrogers zit de motor in de handgreep in plaats van in de kop, waardoor de föhn kleiner en lichter is dan de concurrenten op de markt.

Meest gelezen

 

Hij is ook een stuk stiller (de mensen van Dyson zeggen dat je 'm zelfs niet hoort), omdat de ingenieurs een manier hebben bedacht om de toon in de motor buiten het gehoorbereik van de mens te houden. Dit is het föhnen van de toekomst, mensen.

En nog belangrijker, de föhn, voorzien van een sterkere luchtstroom, moet ervoor zorgen dat het haar sneller droogt, zónder dat het 't stylen beïnvloedt.

 

Tot zover het onbedoelde reclamepraatje. De föhn van Dyson zal vanaf deze herfst bij Sephora en via sephora.com te koop zijn voor $399 (€ 352). Jep, dat is de prijs van een - hele goede - stofzuiger, dus begin maar vast met sparen. 

10 fouten die je maakt als je je haar föhnt >