Iedereen had het over Kylie Jenners lippen tijdens de Golden Globes afterparty

Maar dit keer om een hele andere reden.

Meest gelezen

Kylie Jenners lippen blijven maar een onderwerp waar veel discussie over is. Vorig jaar gaf de realityster dan eindelijk toe dat ze lipfillers had, maar nu zijn Kylie en haar lippen in het nieuws om een hele andere reden. Tijdens een afterparty van de Golden Globes zondagnacht leek het namelijk alsof Kylies lippen dit keer kleiner waren geworden. Kijk maar:

Advertisement - Continue Reading Below

Kylie was bij de Golden Globes After Party, waar ze de rode loper op stapte met zus Kendall Jenner. Kylies make-up Ariel Tejada had haar make-uplook 'zacht en naturel' gehouden en ging voor rozige wangen, lipgloss en heul veel wimper. Maar het waren vooral Kylies lippen die toch aanzienlijk anders leken.

Toen Tejada een foto op Instagram postte van Kylies make-uplook, reageerden veel fans lovend en zeiden dat de realityster er nu veel 'frisser' uitzag:

Meest gelezen

vs:

Peachy

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Lipfillers zijn natuurlijk niet permanent en Kylie Jenner gaf eerder al aan dat ze vond dat ze wellicht iets te ver was gegaan met haar pout. Lipfillers blijven ongeveer zes maanden tot een jaar, dus het kan zijn dat Kylie heeft besloten om in 2017 voor een meer subtiele look te gaan. Staat haar prachtig immers:

Bron: Elle