Rituals komt met een speciale limited edition-collectie die je zeker wilt scoren

Wat krijg je als de bekendste vrouwelijke street artist ter wereld Rituals-beautyproducten onder handen neemt? Een lijn waar je zéér hebberig van wordt.

Meest gelezen

SPONSORED

Dol op de producten van Rituals? Welnu, dan is er goed nieuws, want het beautymerk komt met een lijn die je hart gaat stelen. Mogen we je voorstellen aan Express Your Soul, een collectie waarmee Rituals je uitdaagt om, juistem, je dromen na te jagen.

MadC + Rituals

Een perfect boegbeeld voor het najagen van dromen in de bekenste vrouwelijke street artist ter wereld, MadC. De Berlijnse kwam er jaren geleden achter dat street art haar passie is, maar werd door haar mannelijke collega's niet serieus genomen. Des te meer reden voor haar om door te zetten (thanks guys) en hop, nu zit ze aan de top.

Advertisement - Continue Reading Below

Rituals raakte ook geïnspireerd door het verhaal van MadC en haar werk, en ze besloten de handen ineen te slaan. Het resultaat is de limited edition-collectie, Express Your Soul, waar de graffiti-kunst van MadC op prijkt.

Speciaal voor Rituals ontwierp ze een kleurig kunstwerk waarin groen en geel de hoofdrol spelen en waarvoor ze geïnspireerd raakte door de zomerse geur van de nieuwe producten. Ze vertelt daarover:

Meest gelezen

'Het was een heel nieuwe ervaring om een kunstwerk te maken geïnspireerd op geur. Om de geur goed te interpreteren heb ik mijn hele studio doordrenkt met de Express Your Soul-geur. Ik sloot mijn ogen en stelde me kleuren voor die pasten bij de geur. Zo schilderde ik elke dag een aantal lagen. Ik ben heel blij met de close-up die we voor de collectie hebben gekozen. De verpakking vind ik prachtig geworden. Het sluit helemaal aan bij zowel mijn kunst als de Express Your Soul-collectie.'

De Express Your Soul-collectie bestaat uit 8 producten: een Shower Oil en Foaming Shower Gel, een Sugar Body Scrub, een Shimmering Body Cream, een Refreshing Bed & Body Mist (zonder alcohol, hiep-hoi!) en een stel Fragrance Sticks voor in huis. Alles ruikt heerlijk zomers, met noten van verbena en de bloemen- en citrusgeur van petitgrain

Daarnaast ontwierp MadC ook een bijzonder schetsboek met luxe gouden accenten, waarmee zij en Rituals je willen inspireren om je dromen, wensen, ideeën, schetsen en herinneringen vast te leggen. En last but not least: de Cold Brew Ice Tea; een gloednieuw zomers drankje van Rituals dat geheid je nieuwe verslaving deze lente en zomer wordt.