Nuttige tips van Miranda Kerr voor een perfect figuur

Ook zo’n prachtlijf als Miranda Kerr? Het model geeft tips voor de juiste voeding en sportregime.  

Och, konden we Miranda Kerr maar zijn. Dat haar! Dat lijf! Die huid! En dan hebben we het nog niet eens over haar rijzende carrière, haar knappe spruit Flynn én haar relatie met Orlando Bloom. Maar wacht! Miranda is de moeilijkste niet (ze is dus nog aardig ook, puh!) en deelt haar voedings- en beautytips met ELLE.com. Pak als de wiedeweerga je notitieblok erbij en schrijf op:

    
VOEDING
‘Gebruik kokosolie in plaats van andere soorten olie om in te bakken. Waarom? Hoe heet het ook wordt, je kunt er altijd goed in bakken. En het is ontzettend gezond. Kokosolie is trouwens voor heel veel dingen nuttig. Je kunt het ook als haarolie gebruiken of als make-up remover! Wissel verder suiker in voor honing en drink geitenmelk in plaats van koeienmelk,’ aldus de wijze woorden van Miranda.

Advertisement - Continue Reading Below

   
Ook Emma Stone is dol op kokosolie. Lees hier haar tips >
   
Ze legt uit: ‘Koeienmelk is heel moeilijk te verteren. Je kan aan de hand van je bloedgroep makkelijk zien welke voedingsmiddelen voor jou werken als geneesmiddel en welke als vergif. Zoals koemelk bijvoorbeeld, mensen met een bepaalde bloedgroep kunnen daar niet tegen. Dat heet het bloedgroepdieet. Het werkt écht!’
   
Lees hier alles over het bloedgroepdieet >

Meest gelezen

    
SPORTEN
Miranda verscheen twee maanden na haar bevalling van Flynn op de catwalk van Balenciaga. Wow! Dat doen niet veel modellen haar na. ‘De truc is om lief te zijn voor jezelf,’ verklapt het model. ‘Wees niet te hard. Focus je op gezonde producten en op wat je lichaam nodig heeft. En let niet op calorieën, daar word je gek van. Ik begon rustig met yoga en daarna met pilates. Pas daarna ging ik weer wat intensiever trainen. Nu Flynn een beetje ouder is, doet hij soms mee als ik thuis yoga doe. Hij is heel goed in de downward dog!’ Zoet! 

    
ELLE Eten-blogger Kyra geeft tips om koemelkvrij te eten >